Detacheren

Heeft u een ervaren specialist nodig voor een project? Of een toevoeging aan uw team voor de langere termijn, maar dan zonder de risico’s als werkgevers? Wat uw redenen ook zijn, detacheren bij Meta Workforce is de ideale middenweg tussen een flexibele uitzendconstructie en werving en selectie.

Als u besluit om te detacheren via Meta Workforce, maken we een selectie uit ons netwerk van professionals op basis van een functieprofiel. Mochten we niet de juiste match vinden, verbreden we de zoektocht naar ons netwerk aan partnerbureaus. Deze bureaus zijn net als wij onderdeel van het netwerk van One People Services.

  

 

Voordelen van detacheren via Meta Workforce

 • Snel aan tafel met de juiste kandidaat: met onze scherpe selectie zorgen we voor een shortlist met ervaren personeel. U kiest uiteindelijk de medewerker waarmee de klik gewoon het beste is!
 • Gooi financiële risico’s overboord: bij ziekte of plotselinge afwezigheid betalen wij de medewerker door. U ontvangt alleen een factuur voor de gewerkte uren!
 • Verminder logistieke risico’s: afwezigheid van een ervaren kracht kan erin hakken. Wij gaan direct aan de slag om een vervangende medewerker met vergelijkbare ervaring te zoeken, zodat uw bedrijfsprocessen niet stilvallen!

 

 

Wat werkt voor u? 

Twijfelt u nog over detacheren? Denkt u na over uitzenden of andere opties? Wij voorzien u graag van een passend advies.

Wat kost een medewerker?

Vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 1 werkdag een duidelijk voorstel.

Direct vacature plaatsen?

Meld direct een vacature aan dan vullen wij hem snel in!

Bel mij terug

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Wanneer ben je het beste bereikbaar?