Uitzenden

Als u de voorkeur geeft aan meer flexibel in te schakelen personeel, is uitzenden via Meta Workforce geschikt. U combineert de uitzendconstructie zo namelijk met scherpe selectie door Meta Workforce. Voor elk opleidingsniveau en branche vinden we het namelijk belangrijk dat we waarde leveren in de vorm van ervaring en praktische scholing. Zo is de kandidaat door ons flexibel in te zetten en profiteert u van een korte inwerktijd: ervaring is de sleutel tot bekendheid met alle basisprocessen en -conventies.

 

 

Geen Risico’s

Met een uitzendconstructie bij Meta Workforce ontwijkt u de risico’s die aan werkgeverschap verbonden zitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan doorbetalen bij langdurige ziekte. U betaalt bij Meta Workforce alleen voor gewerkte uren.

Uiteraard moeten de werkzaamheden opgevangen worden. Om flexibiliteit te combineren met zekerheid, verzorgen we bij langdurige afwezigheid zo snel mogelijk een vervangende kandidaat met vergelijkbare ervaring en vaardigheden. Hiervoor gebruiken we onze eigen pool met medewerkers en het netwerk van partnerbedrijven. Dit kunnen we doen, omdat wij partner zijn van One People Services.

Naast de financiële en logistieke risico’s van werkgeverschap, is uitzenden ook praktisch tijdens periodes van piekbelasting. Een bepaalde periode in het jaar dat het druk is bij uw bedrijf? Met een flexibele constructie bij Meta Workforce haalt u voor een korte periode een kracht in huis die wél ervaren is.

 

 

De voordelen van uitzenden via Meta Workforce

 • Snel aan tafel met de juiste kandidaat: met onze scherpe selectie zorgen we voor een shortlist met ervaren personeel. U kiest uiteindelijk de medewerker waarmee de klik gewoon het beste is!
 • Gooi risico’s overboord: bij ziekte of plotselinge afwezigheid verzorgen we tijdig vervangend personeel.
 • Snel duidelijkheid: binnen 1 werkdag ontvangt u een offerte. Met onze ervaring in de uitzendbranche kunnen we u snel van hulp voorzien.

 

 

Wat werkt voor u?

Twijfelt u nog over uitzenden? Bent u toch op zoek naar meer vastigheid in de vorm van een detacheringsverband of uw eigen werknemer? Wij voorzien u graag van een passend advies.

Wat kost een medewerker?

Vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 1 werkdag een duidelijk voorstel.

Bel mij terug

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Wanneer ben je het beste bereikbaar?