Werving en Selectie

Op zoek naar een ervaren kracht die u in vaste dienst kunt nemen? Bij Meta Workforce maakt u gebruik van een uitgebreid netwerk van professionals die uw vacature in kunnen vullen! Wij werven ervaren personeel voor verschillende opleidingsniveaus, zodat u door kunt gaan met de orde van de dag.

Wij gaan als volgt te werk: na het in overleg opstellen van een functieprofiel, gaan wij op zoek naar kandidaten. We kijken als eerst uiteraard binnen onze eigen werknemerspool. Als we hier geen perfecte match vinden, maken wij gebruik van ons partnernetwerk. Omdat wij samenwerken met One People Services, hebben we een uitgebreid netwerk aan partners waarmee we samen tot oplossingen komen.

Na een voorselectie leveren we een shortlist van gekwalificeerde kandidaten aan. Omdat het belangrijk is dat u en uw bedrijf een goede klik heeft met de kandidaat, volgt hierna de sollicitatieronde bij uw op locatie. Toch geen match gevonden binnen deze kandidaten? Wij zoeken kosteloos voor u verder.

 

 

Voordelen van werving en selectie

 • Vind ervaren personeel: bij Meta Workforce vinden we ervaring heel belangrijk, ongeacht het opleidingsniveau. Dit is één van de factoren waar we goed op scannen, omdat hiermee de inwerktijd wordt verkort.
 • Bespaar geld en tijd: belletjes plegen, netwerksites bekijken, recruiters aannemen… Het kost allemaal tijd en geld. Bij Meta Workforce nemen we al die taken uit handen. Bovendien brengen we de ‘recruitment fee’ pas in rekening nadat u tevreden bent met uw nieuwe medewerker. Met andere woorden: No cure? No Pay!
 • Denk aan de lange termijn: ten opzichte van uitzenden of detacheren, is werving en selectie interessant voor een langere periode.

 

 

Wat werkt voor u?

Twijfelt u nog tussen kandidaten werven, iemand laten detacheren of uitzendkrachten in dienst nemen? Wij leveren een passend advies.

Wat kost een medewerker?

Vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 1 werkdag een duidelijk voorstel.

Direct vacature plaatsen?

Meld direct een vacature aan dan vullen wij hem snel in!

Bel mij terug

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Wanneer ben je het beste bereikbaar?