logo meta workforce

Vereenvoudig de zoektocht naar talent met Meta Workforce

Wij zijn jouw partner in personeelsbemiddeling.
Inschrijven

Maatwerkoplossingen voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar getalenteerd personeel om je team te versterken? Het vinden van het juiste personeel is cruciaal voor de continuering van het succes van je bedrijf. Het vinden van kandidaten kan tegenwoordig een enorme uitdaging zijn. Daarom zijn wij er om jou te helpen!

Wij zijn een ervaren bemiddelingsbureau dat zich richt op het verbinden van werkgevers met goede, gemotiveerde mensen. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke versterking, vaste medewerkers of gespecialiseerde projectteams, wij hebben de expertise en het netwerk om aan jouw behoeften te voldoen.

Hoe werkt de werving en selectie?

Na een voorselectie leveren we een shortlist van gekwalificeerde kandidaten aan. Omdat het belangrijk is dat jij en jouw bedrijf een goede klik hebben met de kandidaat, volgt hierna de sollicitatieronde bij jou op locatie. Toch geen match gevonden binnen deze kandidaten? Wij zoeken kosteloos verder.

Bij Meta Workforce vinden we ervaring heel belangrijk, ongeacht het opleidingsniveau. Dit is één van de factoren waar we goed op scannen, omdat hiermee de inwerktijd wordt verkort.

Contact opnemen
ik-zoek-personeel-meta-workforce

Vertrouw op Meta Workforce

Bij Meta Workforce begrijpen we dat elk bedrijf unieke vereisten heeft en dat de juiste match essentieel is. We nemen de tijd om jouw bedrijf, cultuur en specifieke functie-eisen te begrijpen, zodat we een duidelijk beeld krijgen van het profiel waar je naar op zoek bent.

Je hebt de mogelijkheid om personeel in vaste dienst te nemen na een proeftijd. Gedurende deze proeftijd werkt het personeel op uitzendbasis of via detachering. Uitzenden en detachering zijn mogelijk enerzijds ten behoeve van werving en selectie, maar ook als nevenactiviteit.

Wij werken in een samenwerkingsverband met 400 partner organisaties en een backoffice, hierdoor hebben we een breed, landelijk dekkend netwerk. We beschikken daardoor over een grote pool met werkzoekenden en verschillende vacatures.

Geen verassingen achteraf!

Door ons in te schakelen bespaar je behoorlijk wat tijd, en dus geld. Telefoontjes plegen, netwerksites bekijken, recruiters aannemen… Het zijn behoorlijk wat inspanningen. Bij Meta Workforce nemen we al die taken uit handen. Bovendien brengen we de ‘recruitment fee’ pas in rekening nadat je 100% tevreden bent met je nieuwe medewerker. Met andere woorden: No cure? No pay!

Bij Meta Workforce zijn in de afgesproken tarieven de aspecten als transitie vergoeding, ziekte etc. opgenomen. Je krijgt dus geen rekenwerk achteraf voor deze zaken.

Denk aan de lange termijn: ten opzichte van uitzenden of detacheren, is werving en selectie interessant voor een langere periode.

Twijfel je nog tussen kandidaten werven, iemand laten detacheren of uitzendkrachten in dienst nemen? Wij leveren een passend advies.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram