logo meta workforce

Over ons

Het uitzendbureau gericht op ervaring.

Meta Workforce is overtuigd van de kracht van ervaring. Zowel van onze medewerkers als van onszelf vinden we dat erg belangrijk. Ervaring betekent kennis van praktische zaken. Door deze kennis kunnen wij en onze medewerkers ons snel aanpassen aan de cases die onze opdrachtgevers aan ons voorleggen. Zo vullen we altijd een passende oplossing in.

Het ontstaan van Meta Workforce

Ons bedrijf is in 2019 opgericht. Frank heeft jarenlange ervaring als directeur grootaandeelhouder in transport en logistiek, overslag, document- en informatiebeheer en digitalisering. Door deze ervaring is er in de loop der jaren een breed netwerk opgebouwd met goede toegang bij potentiële inleners.

Door de opgedane ervaring kunnen wij focussen op waar we goed in zijn: contacten leggen. Onze oprichter is bijvoorbeeld onder andere actief geweest op het gebied van archiefbeheer (met klanten als ASML, ING, Deloitte en Philips), als voormalig mede-eigenaar van een groot verhuizingsbedrijf en als detacheerder. Meta Workforce bouwt dus door op bakken met ervaring en kennis van de dagelijkse problemen van allerlei soorten ondernemingen.

Contact opnemen
Over Meta Workforce
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram