Over Meta Workforce

Het uitzendbureau gericht op ervaring.

Meta Workforce is overtuigd van de kracht van ervaring. Zowel van onze medewerkers als van onszelf vinden we dat erg belangrijk. Ervaring betekent kennis van praktische zaken. Door deze kennis kunnen wij en onze medewerkers ons snel aanpassen aan de cases die onze opdrachtgevers aan ons voorleggen. Zo vullen we altijd een passende oplossing in.

 

Het ontstaan van Meta Workforce

Ons bedrijf is in 2019 opgericht. Op basis van de overtuiging van ervaring en specialisatie, werd besloten samen te werken met One People Services. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers enĀ werknemers altijd rekenen op een stipte afhandeling van facturatie/verloning, urenregistratie en nog veel meer.

Door op deze manier technische en logistieke zaken via One People Service te regelen, kunnen wij focussen op waar we goed in zijn: contacten leggen. Onze oprichter is bijvoorbeeld onder andere actief geweest op het gebied van archiefbeheer (met klanten als ASML, ING, Deloitte en Philips), als voormalig mede-eigenaar van een groot verhuizingsbedrijf en als detacheerder. Meta Workforce bouwt dus door op bakken met ervaring en kennis van de dagelijkse problemen van allerlei soorten ondernemingen.