logo meta workforce

Vind jouw droombaan met Meta Workforce

Zet de volgende stap in jouw carrière.

Wij vinden jouw nieuwe uitdaging!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Bij Meta Workforce begrijpen we dat het vinden van de juiste baan een spannende, maar soms ook overweldigende taak kan zijn. Daarom zijn wij er om jou te helpen!

Wij zijn een toegewijd bemiddelingsbureau dat zich richt op het verbinden van werkzoekenden zoals jij met werkgevers die op zoek zijn naar talent. Of je nu aan het begin van je carrière staat, je vaardigheden wilt uitbreiden of op zoek bent naar een nieuwe richting, wij kunnen je begeleiden naar de perfecte match.

Arbeidsbemiddeling op maat

Bij Meta Workforce begrijpen we dat iedere persoon uniek is en specifieke doelen en ambities heeft. Daarom nemen we de tijd om jou als individu te leren kennen. We luisteren naar jouw wensen, doelen en vaardigheden, zodat we een duidelijk beeld krijgen van wat je zoekt in een baan.

Met ons uitgebreide netwerk van werkgevers hebben we toegang tot diverse vacatures in verschillende sectoren en functiegebieden. Of je nu op zoek bent naar tijdelijk werk, een vaste baan of een projectmatige opdracht, we streven ernaar om de perfecte match te vinden die past bij jouw behoeften en verwachtingen.

Onze kernwaarden

Bij Meta Workforce staan we voor transparantie, integriteit en respect. We streven ernaar om jou een positieve ervaring te bieden en je te helpen bij elke stap van je carrièrepad. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Wat onderscheidt Meta Workforce van andere arbeidsbemiddelingsbureaus?

  • we dragen zorg voor pensioenopbouw en de bijbehorende afdrachten
  • betaling conform CAO
  • opbouw transitievergoeding
  • opbouw vakantiedagen en vakantiegeld
  • bij einde dienstverband recht op WW conform de opgebouwde rechten
  • 100% garantie dat we zorg dragen voor alle sociale afdrachten, dus geen verrassingen achteraf.

Ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het vinden van jouw droombaan. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden naar nieuwe carrièremogelijkheden. Samen zetten we de volgende stap in jouw professionele reis!

Ik-zoek-werk-meta-workforce
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram